%|%%|% %|%%|% %|%%|% %|%%|%

Allegro

 

Ruimte

Het model Allegro zoals onderstaande M87 (incl. veranda met red cedar hout) heeft gezien de slanke breedte een zeer ruime woonkamer met open keuken, ruime hal en luxe badkamer. De slaapkamer is bijzonder praktisch ingedeeld met een badkamer en-suite. De woning heeft een moderne Bruynzeel keuken met de allernieuwste inbouwapparatuur. De gevelbekleding, zoals red cedar of kunststof, kunt u naar eigen wens in diverse kleuren selecteren. U heeft de mogelijkheid om in plaats van kunststofkozijnen voor hardhouten kozijnen in iedere gewenste RAL kleur te kiezen. 

 

 

 

Zadeldak

Deze woning heeft een zadeldak dat doorloopt over de entree of de veranda en is degelijk opgebouwd met standaard een brede overstek met inbouw LED verlichting. Het dak voorzien wij standaard van dakpanprofielplaten maar kan optioneel ook worden uitgevoerd met traditionele of moderne dakpannen en is in beide gevallen te voorzien van zonnepanelen (optioneel).

 

  

Verschillende keuzes 

De slaapkamer(s), badkamer en Bruynzeel keuken van de onderstaande Allegro M74 zijn ook volledig volgens uw wensen in te delen. Een schuifkastenwand met of zonder spiegel? Een warm, hoogpolig tapijt op de vloer of toch liever laminaat, pvc of linoleum? De wanden kunnen wij voorzien van een sfeervol glasweefselbehang, eventueel met sierlijsten langs de gordijnkoven en het plafond. De keuze is aan u, Starline zorgt voor de juiste bewerking en afwerking. 


 

 

 

 

 

 

Verwarmen en koelen

Starline voorziet zoals de onderstaande Allegro L100 veelal met een Nefit luchtwarmtepomp en vloerverwarming met een groepenverdeling per ruimte. U kunt ook afwijkend van de nieuwste energie normen in sommige gevallen nog kiezen voor elektrische vloerverwarming of CV ketel. Uiteraard kunnen we deze woning voorzien van zonnepanelen met optioneel een Solar Edge omvormer en optimizers per paneel. Aanvullend kunt u ook een airco, met luchtwarmtepomp techniek, in de woonkamer en slaapkamers door ons prefab laten inbouwen zodat de woning volledig voldoet aan de nieuwste TOjuli norm die gelden sinds 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Allegro heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim zes maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld vijf.

 

  

 

 

Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen en gaan we over op BENG als meetinstrument. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

 

Stiller dan de stilste warmtepomp

Starline Home installeert de nieuwste Nefit Bosch Compress 5800I AW warmtepomp, een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen op basis van gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. Belangrijke pluspunten: hoge aanvoertemperaturen tot 75 graden en super stil met een geluidsniveau van de 5 kW warmtepomp van slechts 28,5 dB(A).  

 

 

 

 

Plattegrond Allegro S68

  

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Allegro M87

  

Download plattegrond

 

 

 

 

Plattegrond Allegro L100

Download plattegrond

 

 

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: 8,5 t/m 15 meter
 • Breedte: van 6 tot 8 meter
 • Hoogte plafond: 2,35 meter of 2,45 meter oplopend in de woonkamer tot circa 3,11 meter
 • Dak: zadeldak met EPDM, dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten
 • Vanafprijzen S51: € 114.531,-,  S68: € 149.356,-,  M75: € 174.433,-,  M87: € 192.923,-,  L100: € 202.309,-,  XL120: € 227.380,- incl. btw (prijspeil 1-7-2024) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.745,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs t.b.v. BENG energieneutrale woning: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, vloerverwarming, ventilatiesysteem circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning 
 • Opties: Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, accu, zonneboiler, PVC vloer, airco, WTW ventilatie, schuifdeuren, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kosten-indicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 

Download brochureContact

Wilt u kennismaken met de prefab woning, mantelzorgwoning of recreatiewoning van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12