%|%%|% %|%%|%

Moderato

 

 

Luxe

Het nieuwe luxueuze model Moderato van Starline is een modern ontworpen woning met strakke lijnen en een vriendelijke huiselijke uitstraling. Dat laatste werd bereikt door de deels inpandige veranda waar buiten en binnen mooi in elkaar overlopen. Zowel de woonkeuken annex eetkamer, als de living kunnen aan de achterzijde van de woning worden gesitueerd. Er is gekozen voor zeer hoogwaardige materialen zoals witte glasvezel versterkte polymeercomposiete gevelbekleding van een Noors topmerk. De woning heeft een geheel nieuw ontworpen zeer stabiele vloerconstructie met optioneel een Nefit luchtwarmtepomp, airco, vloerverwarming die het gevoel van een comfortabel leefomgeving nog verder doen versterken. De isolatie- en bouw norm van de Moderato is op dit moment het hoogst haalbare in de prefab woningbouw en eenvoudig te verhogen naar isolatiewaarde Rc zeven.

 

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Moderato heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim zes maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld vijf en te verhogen naar Rc zeven.

  

 

 

Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen verlaten en zijn we BENG als meetinstrument gaan gebruiken. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

 

 

Stiller dan de stilste warmtepomp

Starline Home installeert de nieuwste Nefit Bosch Compress 5800I AW warmtepomp, een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen op basis van gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. Belangrijke pluspunten: hoge aanvoertemperaturen tot 75 graden en super stil met een geluidsniveau van de 5 kW warmtepomp van slechts 28,5 dB(A).    

 

 

 

 

Nature gevelbekleding

Dit model is onder andere volledig of deels uitvoerbaar met Steni nature of Steni colour, dit is een gevelplaat van een met glasvezel versterkte polymeercomposiet met een oppervlakte bij de nature beplating van fijngemalen natuursteen. Met Steni colour kunt u tot maximaal 60 standaardkleuren en drie glansgraden, of u kunt uw eigen RAL kleur kiezen. Dit biedt volop mogelijkheden om te spelen met kleuren.

 Vier standaard maten

Het model Moderato kunnen wij in vier standaard typen leveren, inclusief 10m² veranda leveren: S60 (50m² vloer + 10m² veranda), M89 (79m² vloer + 10m² veranda), L100 (90m² vloer + 10m² veranda)  en XL120 (110m² vloer + 10m² veranda)

Overige maatvoeringen zijn op verzoek volledig aanpasbaar, in de lengte per cm en in de breedte per 50 cm.

Alle Moderato typen hebben een hoog plafond tot 3,17 meter en bestaan uit twee units (delen) die in het midden aan elkaar gekoppeld zijn. (m.u.v. de S60 deze bestaad uit 1 unit)

Wij leveren de Moderato, dat prefab is gebouwd in Reek, door geheel Europa. Dit model is ontworpen om gemakkelijk te kunnen voldoen aan o.a. het Nederlandse- en Duitse bouwbesluit en zijn met de juiste fundering en verleende vergunning op praktisch elk bouwperceel als luxe woonhuis of mantelzorgwoning te plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Download Moderato M89

 

 

Plattegrond Moderato M89

   

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Moderato L100

Download plattegrond

 

 

 Plattegrond Moderato XL120

Download plattegrond

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: van 7,5 meter tot 17 meter
 • Breedte: 8 meter
 • Hoogte plafond: 2,45 meter oplopend tot 3,17 meter
 • Dak: zadeldak met EPDM, dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten of een overstek
 • Vanafprijzen: S60 € 142.670,-,  M89 € 189.298,-,  L100 € 206.471,-,  XL120 € 235.795,- incl. btw (prijspeil 1-4-2024) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.745,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs t.b.v. BENG energieneutrale woning: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, vloerverwarming, ventilatiesysteem circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning 
 • Opties: Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, accu, zonneboiler, PVC vloer, airco, WTW ventilatie, schuifdeuren, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kosten-indicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 
 

 

 

  

Contact

Wilt u kennismaken met de producten van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12