%|%%|% %|%%|% %|%%|%

Propus

 

Ruimte en luxe

Zoekt u de ultieme combinatie van ambachtelijk vakmanschap, ruimte èn luxe? Dan is deze ruime woning u op het lijf geschreven. Riant, comfortabel en toch ontzettend knus. Dankzij de royale afmetingen biedt deze woning vrijwel onbegrensde mogelijkheden op het gebied van indeling en inrichting. De Propus bestaat uit twee units (delen) die aan elkaar gekoppeld zijn, dit is noodzakelijk om deze formaten prefab woningen nog over de weg te kunnen vervoeren. 

 

 

Keuzevrijheid

De Propus is verkrijgbaar met red cedar, Zweeds rabat (potdeksel), stucwerk of kunststof buitenbekleding. Combinaties van deze materialen zijn ook mogelijk. Daarnaast heeft u de keuze tussen een prismadak of een zadeldak. De kozijnen zijn uit te voeren in hardhout of kunststof, altijd in combinatie met HR++ dubbelglas of triple glas. Deze woning is ook als Starline ECO woning met circa 28 zonnepanelen en Nefit luchtwarmtepomp te leveren waardoor hij volledig CO2 neutraal is.

 

 

De indeling

Wilt u een grote of kleine keuken? Open of dicht? Een, twee of zelfs drie slaapkamers? Uw wensen en eisen vormen het uitgangspunt bij de indeling en inrichting van uw nieuwe woning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een praktische pvc laminaatvloer? Of geef uw woning een authentieke look met een fraaie houten vloer. STARLINE HOME denkt met u mee, wijst u op alternatieven en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen.

 

 

 

 

 

Plattegrond Propus M80

Download plattegrond

 

 

Plattegrond Propus L100

Download plattegrond

 

 

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Propus heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim zes maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld vijf.

 

 
 

Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen verlaten en zijn we BENG als meetinstrument gaan gebruiken. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

 

Stiller dan de stilste warmtepomp

Starline Home installeert de nieuwste Nefit Bosch Compress 5800I AW warmtepomp, een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen op basis van gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. Belangrijke pluspunten: hoge aanvoertemperaturen tot 75 graden en super stil met een geluidsniveau van de 5 kW warmtepomp van slechts 28,5 dB(A).   

 

 

 

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: van 10 meter tot 15 meter
 • Breedte: van 4,5 meter tot 8 meter (excl. overstek)
 • Hoogte plafond: 2,35 meter
 • Dak: prisma- of zadeldak
 • Vanafprijzen: M80 € 186.013,-,  L100 € 205.968,-,  XL120 € 231.771,-  incl. btw (prijspeil 1-7-2024) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.445,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs t.b.v. BENG energieneutrale woning: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, vloerverwarming, ventilatiesysteem circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning 
 • Opties: Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, accu, zonneboiler, PVC vloer, airco, WTW ventilatie, schuifdeuren, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kosten-indicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 

Download brochure

 

 

Contact

Wilt u kennismaken met de prefab woning, mantelzorgwoning of recreatiewoning van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12