%|%%|% %|%%|%

Terrassa

 

Mediterraan model

De Terrassa is een slim ontworpen model met een mediterrane uitstraling. Dit model is een goed voorbeeld van een creatieve doorontwikkeling van onze bestaande lijn zoals de Fermate en Allegro. Deze prefab woning heeft standaard moderne kleuren en materialen die u naar wens kunt aanpassen en is zeer geschikt als recreatie- of mantelzorgwoning.

De woning heeft een zadeldak dat doorloopt over het terras. Dit model is opgebouwd met hoogwaardige materialen voor jarenlang woonplezier en is uitstekend te plaatsen op een locatie aan het water of op een plek zonder schaduw.

 

 

   


Slaapkamers

De slaapkamer(s) en overige ruimtes van uw woning zijn volledig volgens uw wensen in te delen. Een schuifkastenwand met of zonder spiegel? Een warm, hoogpolig tapijt op de vloer of toch liever laminaat, pvc of linoleum? De wanden kunnen wij voorzien van een sfeervol glasweefselbehang, eventueel met sierlijsten langs de gordijnkoven en het plafond. De keuze is aan u, STARLINE HOME zorgt voor de juiste bewerking en afwerking. 


 

 

Verwarming

Starline voorziet uw woning, indien de wetgever dit in uw geval vergunning technisch toestaat, van centrale verwarming door een Nefit- of Intergas CV-combiketel. Optioneel kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming of een traditioneel warm water vloerverwarming, eventueel te voorzien van een  NEFIT BOSCH luchtwarmtepomp zodat u geen gasaansluiting meer nodig heeft. Aanvullend kunt u ook een airco, met luchtwarmtepomp techniek, in de woonkamer en slaapkamers prefab laten inbouwen zodat de woning volledig voldoet aan de nieuwste TOjuli norm die gelden vanaf 2021. 

 

 

 

 

 

Plattegrond Terrassa S58

 

Download plattegrond

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van Prefab woningen, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Terrassa heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim zes maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld vijf.

 Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen verlaten en zijn we BENG als meetinstrument gaan gebruiken. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: van 7,5 tot 13 meter incl. overdekt terras
 • Breedte: 4 of 4,5 meter (excl. overstek)
 • Hoogte plafond: 2,35 meter
 • Dak: puntdak met dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten
 • Vanafprijzen: S30: € 83.911,-,  S58: € 126.253,- incl. btw (prijspeil 1-7-2024) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.745,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs t.b.v. BENG energieneutrale woning: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, vloerverwarming, ventilatiesysteem circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning
 • Opties: Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, accu, zonneboiler, PVC vloer, airco, WTW ventilatie, schuifdeuren, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kostenindicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 

Download brochure

 

Contact

Wilt u kennismaken met de prefab woning, mantelzorgwoning of recreatiewoning van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12