%|%%|% %|%%|% %|%%|% %|%%|%

Vivace

   

Premium Luxe

Het nieuwste model Vivace van Starline is een prefab woning of mantelzorgwoning met een zeer luxe premium uitstraling. Dit kunnen wij o.a. realiseren door zeer strak stucwerk, aangebracht door de beste stucadoors te combineren met duurzaam hout of premium kunststof gevelbeplating. De woning heeft een geheel nieuw ontworpen zeer stabiele stalen vloerconstructie met gegalvaniseerde damwandplaten met een levensduurverwachting van minimaal 70 jaar. De vloeropbouw heeft een geïntegreerde hoogwaardige vloerverwarming systeem die zijn werk tot buitentemperaturen van min 20 graden Celcius uitstekend kan doen. De isolatie- en luchtdichtbouwen norm van het model Vivace is op dit moment het hoogst haalbare in de prefab woningbouw en bovendien zeer eenvoudig te verhogen tot de isolatiewaarde van circa Rc acht zodat deze woning uit te voeren is als passief huis. Wij kunnen dit model ook voorzien van een betonnen dekvloer waar de vloerverwarming in is verwerkt.

 

 

 

 

Levensloopbestendig bouwen

Als u nog volop in het leven staat en geen gebreken ervaart in het dagelijks leven, dan denkt u waarschijnlijk niet na over een seniorenwoning of levensloopbestendige woning. Toch kan het bij het bouwen van uw droomwoning zinvol zijn om na te denken over de toekomst. Als u rekening houdt met bepaalde functionaliteiten dan is de kans groter dat u thuis kunt blijven wonen als u op een bepaald moment zorg nodig hebt of minder mobiel bent.

De woning beschikt over alle benodigde functionaliteiten waar een levensloopbestendige woning om vraagt. De woning kan zó ingericht worden dat u er comfortabel en veilig in kunt blijven wonen naarmate u ouder wordt. Zo wordt er tijdens het bepalen van de indeling rekening gehouden met de verschillende mogelijkheden. Op deze manier bent u alvast voorbereid op alle levensfasen. 

De Vivace is een stijlvol model met plat dak en combineert luxe, levensloopbestendig wonen en de allerhoogste norm op het gebied van constructie en isolatie.

Deze woning is uit te voeren als BENG woning of passief huis waarin Starline Home zeker in Nederland een voorloper is betreffende het passief prefab bouwen.

 

 

 

 

 

Bruynzeel keukens

STARLINE HOME plaatst al ruim 30 jaar Bruynzeel keukens in haar woningen en deze worden geproduceerd in de keukenfabriek in Bergen op Zoom. De 250 enthousiaste medewerkers in deze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten. Van het lakken van de keukendeuren tot het boren van de scharnieren en van het in elkaar zetten van de kasten tot het verpakken voor een veilig transport: het gebeurt allemaal met veel zorg en aandacht, zodat je zo snel mogelijk van de nieuwe keuken kunt genieten. Niks is zo fijn als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Gewoon omdat alles klopt. Hij is handig ingedeeld, biedt voldoende bergruimte, is voorzien van slimme oplossingen en uitgevoerd in je favoriete stijl en kleuren. 

 

 

 

 

 

 

Isolatie BENG woning

Als het aankomt op isolatie, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De STARLINE HOME Vivace heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim RC zes maar ook voor de vloer en wanden, deze is gemiddeld vijf (zie details hieronder). 

 

 

 

 

 

  

Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen verlaten en zijn we BENG als meetinstrument gaan gebruiken. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

BENG berekening gemiddelde Starline Home woning

 

Stiller dan de stilste warmtepomp

Starline Home installeert de nieuwste Nefit Bosch Compress 5800I AW warmtepomp, een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen op basis van gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. Belangrijke pluspunten: hoge aanvoertemperaturen tot 75 graden en super stil met een geluidsniveau van de 5 kW warmtepomp van slechts 28,5 dB(A).  

  

 

 

 

 

Plattegrond Vivace M89

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Vivace L100

  

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Vivace XXL180

 

Download plattegrond

 

 

 

Maten en prijzen

 • Lengte: 10 meter tot 17 meter
 • Breedte: 8 tot 12 meter 
 • Hoogte plafond: 260 centimeter
 • Dak: platdak met EPDM
 • Vanafprijzen: M89  € 215.899,-,  L100  € 229.011,-,  XL140  € 318.250,-,  XXL 180 € 399.841,-  incl. btw (prijspeil 1-4-2024) overige maten en prijzen zijn op aanvraag 
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.745,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs t.b.v. BENG energieneutrale woning: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, vloerverwarming, ventilatiesysteem circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning 
 • Opties: Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, accu, zonneboiler, PVC vloer, airco, WTW ventilatie, schuifdeuren, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kostenindicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 

Download brochure

  

    

 

Contact

Wilt u kennismaken met de prefab woning, mantelzorgwoning of recreatiewoning van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12